Uji Mineral Natyral Lajthiza

Uji Lajthiza buron nga mali i Roshit në Lajthizë të Pukës, i cili ndodhet në një zonë të rrethuar tërësisht me male ku lartësia e tyre arrin 1600m mbi nivelin e detit. I filtruar në mënyrë natyrale nga shkëmbinjtë magmatikë.
Ky ujë dallohet prej ujrave të tjera për shkak të cilësisë së veçantë dhe vlerave speciale që gëzon në të vërtetë struktura e ujit “Lajthiza”.

Lexo më shumë
×

Produktet Tona

Lajthiza 0.5L

Lajthiza 1.5L

Lajthiza 2L

Lajthiza 2.5L

Lajthiza 5L

Lajthiza 19 L (5 Gallons)

Formati i 19 L vjen në cilësinë më të lartë të materialit të polikarbonatit (i rikthyeshëm), me një proces pastrimi me 8 cikle. I mbushur pa kontakt, nga një teknologji elektronike sipas të gjitha standardeve më të larta Europiane. Formati 19 L i polikarbonatit është i çertifikuar për ruajtjen e çdo vetie të ujit (për asnjë likuid tjetër).

Lajthiza Qelq 0.25 L (Ujë me-gaz dhe ujë pa-gaz)

Formati i qelqit vjen në dy formate, 750ml dhe 250 ml

Shishe të rikthyeshme qelqi që ambalazhohen në arka plastike.

Shishe të parikthyeshme ose më një përdorim që ambalazhohen në kuti kartoni.

Lajthiza Qelq 0.75L (Ujë me-gaz dhe ujë pa-gaz)

Shishe të rikthyeshme qelq të cilat ambalazhohen në arka plastike

Shishe të parikthyeshme të cilat janë 1 përdorimshe të ambalazhuara në kuti kartoni.

Lajthiza Tetrapak 0,7L

Lajthiza Tetrapak 1L

I rekomanduar edhe për fëmijë

Uji Lajthiza është mineralisht i lehtë dhe bakteriologjikisht i pastër.​

Produkt i Ri
Tetra Pak®

Lajthiza Invest është kompania e parë prodhuese që i ofron tregut një paketim kartoni me bazë bimore Tetra Pak®, për të gjithë konsumatorët e Ballkanit, Europës Lindore e më tej.

Lajthiza Premium Water është i pari prodhues që lëshon në treg ujin me paketim kartoni me bazë bimore, për konsumatorin e Europës Lindore.

Rreth Nesh

Kompania Lajthiza Invest sh.a e themeluar në vitin 1999, ka investuar pa ndërprerje në një zonë të thellë malore në Veri-Lindje të Shqipërisë, në fshatin Lajthizë, Pukë, Bashkia Fushë-Arrëz me fabrikën e saj të prodhimit dhe ambalazhimit të ujit natyral. Fabrika e ujit natyral Lajthiza është ndërtuar në lartësinë 1200m mbi nivelin e detit, ndërsa burimi rrjedh nga një masiv malor 1600m mbi nivelin e detit.

Lexo më shumë
Lajthiza Instagram