Uji Mineral Natyral Lajthiza®

Uji Lajthiza buron nga mali i Roshit në Lajthizë të Pukës, i cili ndodhet në një zonë të rrethuar tërësisht me male ku lartësia e tyre arrin 1600m mbi nivelin e detit. I filtruar në mënyrë natyrale nga shkëmbinjtë magmatikë.
Ky ujë dallohet prej ujrave të tjera për shkak të cilësisë së veçantë dhe vlerave speciale që gëzon në të vërtetë struktura e ujit “Lajthiza”.

Lexo më shumë
×

Produktet Tona

Lajthiza ®

0.5L

Where to buy

Lajthiza®

1.5L

Where to buy

Lajthiza®

2L

Where to buy

Lajthiza®

2.5L

Where to buy

Lajthiza®

5L

Where to buy

Lajthiza

19 L (5 Gallons)

Formati i 19 L vjen në cilësinë më të lartë të materialit të polikarbonatit (i rikthyeshëm), me një proces pastrimi me 8 cikle. I mbushur pa kontakt, nga një teknologji elektronike sipas të gjitha standardeve më të larta Europiane. Formati 19 L i polikarbonatit është i çertifikuar për ruajtjen e çdo vetie të ujit (për asnjë likuid tjetër).

Where to buy

Lajthiza® Qelq me gaz

0.33 L

Where to buy

Lajthiza® Qelq natyral

0.33L

Where to buy

Lajthiza® Qelq me gaz

0.5L

Where to buy

Lajthiza® Qelq natyral

0.5L

Where to buy

Lajthiza® Qelq me gaz

0.75L

Where to buy

Lajthiza® Qelq natyral

0.75L

Where to buy

Lajthiza® Tetrapak

0.75L

Where to buy

Lajthiza® Tetrapak baby

0.75L

Where to buy

Lajthiza® Tetrapak

1L

Where to buy

I rekomanduar edhe për fëmijë

Uji Lajthiza® është mineralisht i lehtë dhe bakteriologjikisht i pastër.​

Miqësor Me Mjedisin Në Të gjitha Produktet

Riciklimit të produkteve të plastikës deri në masën 30% duke e mbledhur atë nga konsumatori dhe duke e ri-injektuar në shishet PET.

Produktin e rikthyeshëm të formatit 19 L në polikarbonat , me zero ndotje në ambjent.

Produktin e rikthyeshem në formatin qelqit, pa asnjë ndotje në ambjent .

Paketimin e kartonit, Tetra Pak që është 81% I riciklueshëm dhe me 18% me pak CO2 për ambjentin.

Bëni një udhëtim virtual në fabrikën e prodhimit

Produkt i Ri
Tetra Pak®

Lajthiza® Invest është kompania e parë prodhuese që i ofron tregut një paketim kartoni me bazë bimore Tetra Pak®, për të gjithë konsumatorët e Ballkanit, Europës Lindore e më tej.

Lajthiza® Premium Water është i pari prodhues që lëshon në treg ujin me paketim kartoni me bazë bimore, për konsumatorin e Europës Lindore.

Rreth Nesh

Kompania Lajthiza® Invest sh.a e themeluar në vitin 1999, ka investuar pa ndërprerje në një zonë të thellë malore në Veri-Lindje të Shqipërisë, në fshatin Lajthizë, Pukë, Bashkia Fushë-Arrëz me fabrikën e saj të prodhimit dhe ambalazhimit të ujit natyral. Fabrika e ujit natyral Lajthiza® është ndërtuar në lartësinë 1200m mbi nivelin e detit, ndërsa burimi rrjedh nga një masiv malor 1600m mbi nivelin e detit.