Ku ta Blini  Ujin “Lajthiza®  Premium” ?

Falë një menaxhimi perfekt të logjistikës, Lajthiza® mbulon në masën 100% të territorit të Shqipërisë. Uji Lajthiza® Premium  është i pranishëm në çdo pikë shitje marketi, supermarketi apo hipermarketi, që ndodhet në territorin e Shqipërisë.

Uji “Lajthiza” ® eksportohet prej shumë vitesh në vende të ndryshme të botës.

Ky ujë dallohet prej ujrave te tjerë për shkak të cilësisë së veçante dhe vlerave speciale  që gëzon në të vërtetë struktura e ujit “Lajthiza”®.